Søk på nettstedet

Velkommen til Fernox

Som global markedsleder, betrodd varmerke og bransjepioner kan Fernox som eneste vannbehandlingsprodusent skilte med et omfattende forsknings- og utviklingsapparat.

Fernox sine innovative produkter – formulert og emballert på en miljøvennlig måte – bidrar til å forbedre energieffektivitet ved å hjelpe bedrifter og husholdninger til å redusere sine klimaavtrykk.

Internasjonal bredde
Med kontorer i Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Italia, Belgia, Nederland, Spania, Ungarn, Kina og USA er rekkevidden til Fernox virkelig global. Selskapet er veletablert som hovedaktør innen vannbehandlingsløsninger, utstyr og utprøving, og er i jevnlig dialog med industriledere innen varmeanleggsbransjen som for eksempel originalutstyrsprodusenter, foreninger og myndighetsorganer. Fernox kommuniserer også med anleggsmontører, varmeteknikere og privatforbrukere.

Uansett hva du er på utkikk etter innen Fernox sine produkter og tjenester, vil dette nettstedet kunne gi svar på noen av de tekniske spørsmålene du måtte ha, og fortelle om selskapets banebrytende innovasjoner.
Siste nytt
Fernox Protector F1 gir langvarig beskyttelse for private se ntralfyringssystemer mot intern korrosjon og kalkdannelse.